• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Одржанa 5 седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара ПазоваДанас је у Старој Пазови одржанa 5. седница Колегијума Социјално - економског Савета општине Стара Пазова. На седници су разматране предстојеће активности Социјално-економског Савета на спровођењу твининг пројекта "Унапређење социјалног дијалога" који финансира Европска унија кроз средства ИПА 2012, а чији су главни корисници Министартво за рад, запошљавање и социјална питања Републике Србије, Национални Социјално-економски Савет, Савез самосталних синдиката, Уједињени грански синдикати ,,Независност, Унија послодаваца Србије и локални социјално-економски савети.

Пројекат има за циљ да оснажи социјални дијалог и омогући да он постане инструмент којим ће Република Србија остварити економски развој и унапредити услове рада ближом хармонизацијом са међународним и стандардима рада Европске уније.

Уводни састанак са експертима из Републике Словачке, која је партнер у пројекту из ЕУ, и Социјално-економског Савета општине Стара Пазова одржаће се дана 16. маја 2014. године у Старој Пазови.

На седници Колегијума утврђен је и Дневи ред за наредну седницу СЕС-а, која ће се одржати у другој половини маја месеца. На седници ће бити разматране Теме које су инициране од стране социјалних партенера у Савету, о којима ће јавност бити обавештена након одржавања седнице.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије