• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Конституисан социјално-економски саветПрошле среде је конституисан Социјално-економски савет општине Стара Пазова. Одлуком о конституисању овог трипартитног тела, у његов састав ушло је девет чланова и то по три представника локалне самоуправе, Савеза самосталних синдиката општине и Уније послодаваца Србије - послодавци Старе Пазове.

У име локалне самоуправе у састав Социјално-економског савета ушли су Наташа Јефтић, Марина Љубинковић и Нада Стојанац, из општинског Савеза самосталних синдиката Раде Ерцег, Зорислав Лазић и Светлана Кесер, а из Уније послодаваца-послодавци Старе Пазове Јово Бјелић, Славко Божановић и Владимир Ћулаја.

За преседавајућег за први мандатни период од годину дана именован је Раде Ерцег, члан Савета Савеза самосталних синдиката општине Стара Пазова. За његовог заменика именована је Марина Љубинковић, представница локалне самоуправе. У колегијум Социјално економског савета општине Стара Пазова именовани су Марина Љубинковић, Јово Бјелић и Раде Ерцег. На професионално место секретара овог тела, на период од четири године именован је Миленко Вучиновић, досадашњи председник Савета за запошљавање општине Стара Пазова. О његовом раду похвално се изразила начелница општинског Одељења за привреду Сузана Илић, а на почетку седнице коју је водио Славко Божановић, све присутне поздравили су Горан Савић, помоћник председника општине и Радоје Благојевић, заменик председника СО Стара Пазова. Савић је казао да ћe општина пружити пуну подршку раду овог тела. Конститутивној седници општинског Социјално-економског савета у Старој Пазови присуствовала је и Милина Тушјак, секретар Покрајинског Социјално-економског савета која је том приликом истакла значај овог тела и oбeћaлa да ће му у раду пружити сву потребну подршку, преносећи искуства и Покрајинског социјално-економског савета, али и других локалних социјално-екномских савета.

Желим још једном да нагласим значај функционалног повезивања социјално-економских савета, не само у Војводини, него морамо да успоставимо сталну везу са Републичким Социјално-економским саветом и локалним социјално-економским саветима који функционишу у свим деловима Србије - рекла је Милина Тушјак и додала да ће се само на тај начин успети да се унапреди социјални дијалог који представља једну од најзначајнијих тековина развијених европских земаља.

СРЕМСКЕ НОВИНЕ, 23.01.2013. године

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије