• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Измена правилника о начину остваривања права на подстицаје у сточарствуОстваривање права на подстицаје у сточарству за тов јунади, тов свиња и тов јагњади траје од 2012. године. До сад се правилник мењао више пута како би поједноставио прикупљање потребне документације као и слање захтева ка Управи за аграрна плаћања.

Измена правилника о начину остваривања права на подстицаје у сточарству за тов јунади, тов свиња и тов јагњади је објављена 24. априла 2014. са следећим изменама:

  • Измењен је образац захтева за тов јунади за 2014. годину
  • Није потребно достављати уз образац захтева за тој јунади копије пасоша као ни податке из ветеринарске базе о грлима на газдинству
  • Измењен је образац захтева за тов свиња за 2014. годину
  • Измењен је образац захтева за тов јагњади за 2014. годину
  • Уз захтев за грла предата кланици подноси се пријемница из Прилога правилника оверена од стране кланице и надлежног ветеринарског инспектора

Правилник ступа на снагу од 1. маја 2014. године.

У жељи да помогне свим произвођачима Пољопривредна стручна служба ’’Сремска Митровица’’ организовала је преглед, прикупљање и дистрибуцију захтева за тој јунади, тов свиња и тов јагњади ка Управи за аграрна плаћања. ПСС ’’Сремска Митровица’’ је у сарадњи са општинама и удружењима како би била ближе произвођачима одлучила да обилази терен. По распореду произвођачи из општине Сремска Митровица могу да се обрате за помоћ и предају захтева сваког радног понедељка у просторијама ПСС ’’Сремска Митровица’’, за општину Шид сваке задње радне среде у месецу у просторијама општине, за оштину Стара Пазова сваког задњег радног четвртка у месецу у просторијама општине, а за општину Пећинци посета ће бити у договору са Удружењем пољопривредника из Пећинаца.

За све остале информације сви заинтересовани могу контактирати ПСС ’’Сремска Митровица’’ на број 022/625-278 или Милић Милана на број 064/85-89-636.

Преузмите документа:

Текст измене Правилника

Правилник

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије