• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Обавештење за пољопривредне произвођачеОбавештавамо Вас да ће 01.06.2013. године ПСС Сремска Митровица помагати пољопривредним произвођачима у попуњавању, Захтева за субвенције у пољопривреди, за 2013. годину, њихову контролу и предају у Управи за Аграрна плачања, Шабац. Обрасци Захтева могу се преузети у канцеларији за сточарство на другом спрату.

Потребна документација за подношење захтева:

  • За говеда, копија пасоша за говеда и извод из евиденције о регистрацији газдинства и броју животиња на газдинству из Централне базе података о обележавању животиња, издатих од стране овлашћене ветеринарске организације.
  • За свиње и јагњад, копија пријемнице издате од стране кланице и копија уверења о здравственом стању животиња издате од стране ветеринарског инспектора.
  • За квалитетна приплодна грла уз Захтев подноси се и Извод из главне матичне евиденције за квалитетна приплодна грла, оверен од стране одгајивачке организације.
  • За подстицаје у биљној производњи, потребно је доставити податке о подносиоцу; податке о култури која је засејана, односно засађена (шифра, назив и површина) и збир површина под културама наведеним у Захтеву, а које су пријављене у Регистар пољопривредних газдинстава.
  • За регресирано гориво, ако физичко лице подноси Захтев за евродизел дужно је да уз Захтев достави фотокопију саобраћајне књижице (дозволе) на своје име, односно фотогопију уговора о коришћењу машине са фотокопијом саобраћајне књижице (дозволе) за ту машину. Уз Захтев подноси се и оригинал фискалног исечка издат у складу са законом којим се уређују фискалне касе на чијој полеђини је овлашћени дистрибутер који га је издао уписао број пољопривредног газдинства и оверио га печатом и потписом.

За обављање ових послова, надокнада износи 300,00 динара по Захтеву и уплаћиваће сена текући рачун ПСС "Сремска Митровица" Д.О.О.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије