• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Конкурс за суфинансирање започињања нових поступака комасацијеЗа започињање нових поступака комасације расписује се конкурс за средства у укупном износу до 10.000.000,00 динара. Средства се као бесповратна додељују корисницима у обиму до 40%. Преостала средства обезбеђује корисник средстава. Конкурс траје: 04.04.2013. до 01.06.2013.

Предмет суфинансирања су трошкови: процене вредности земљишта, извођача геодетско техничких радова, надзорног органа, радова на крчењу терена и уређењу земљишта који су нужни ради несметаног спровођења комасације, набавка белега, катастарско класирање и бонитирање земљишта и сл. Укупна вредност наведених трошкова ће се суфинансирати до износа 12.000 дин./ха катастарске општине.

Предмет суфинансирања нису трошкови: комисије за комасацију, поткомисија, комисије за јавну набавку, канцеларијског материјала и опреме, израда програма комасације, телефона, струје, закупа просторија, репрезентације и сл.

Право и услови за учешће на конкурсу:

  • Право да конкуришу имају локалне самоуправе (градови и општине) са територије АП Војводине уз услов да у претходном периоду нису закључиле уговор о коришћењу средстава за започињање поступка комасације, а да сам поступак реализације комасације још није започет.

Детаљи и документација конкурса

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије