• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

ПСС "Сремска Митровица" и пољопривредни саветодавци на основу налога Покрајинског секретара за пољопривреду и договора са локалним самоуправама у Шиду, Сремској Митровици, Пећинцима и Старој Пазови, су од 01.02.2013. године дежурали у просторијама тих самоуправа тако што су у току радне недеље један дан провели на дежурству у општинама и месним заједницама у трајању од 8 сати.

Изузетно добра сарадња са локалним управама у горе поменутим општинама и организација омогућили су да велики број пољопривредних произвођача у непосредном контакту са стручњацима ПСС "Сремска Митровица" дођу до потребних сазнања и одређених решења у производњи.

Интересовање пољопривредних произвођача је у почетку било доста велико, међутим, почели су пролећни радови, постојало је све слабије, да би у задње две недеље било места где нико од произвођача није дошао.

С обзиром да се у периоду од 01.04. до 01.07.2013. године очекују најитензивнији радови у пољопривреди стручњаци ПСС "Сремска Митовица" у наведеном периоду неће дежурати по месним заједницама у општинама које покривамо.

Поред тога пољопривредни произвођачи ће и у наведеном периоду моћи да контактирају стручњаке ПСС директно или преко својих локалних управа или удружења. Уколико у наведеном периоду буде исказана потреба и интересовање одређеног броја произвођача долазак у поједина места или обилазак газдинстава увек може да се организује и договори директно или преко локалних управа за пољопривреду, што ће благовремено бити и најављено преко локалних средстава јавног информисања.

ПСС Сремска Митровица, директор Лале Андоновић, дипл. Инж.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије