• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbКомисија за избор програма и рангирање у области спорта на територији општине Стара Пазова, на седници одржаној 14.11.2023. године, објављује Обавештење спортским организацијама.

1. На основу чл. 38 Правилника о одобравању и финансирању програма којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта број 110-23/2023-IV од 12. јуна 2023. године, носиоци одобрених програма обавезни су да Комисији, путем Одељења доставе извештаје са фотокопијама комплетне документације о утрошку средстава, означене на начин који се доводи у везу за одређеном врстом трошкова из финансијског плана програма оверених сопственим печатом најкасније до 20.11.2023. године.

2. На основу чл. 44. Правилника о одобравању и финансирању програма којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта број 110-23/2023-IV од 12. јуна 2023. године носиоци програма могу извршити измену финансијског плана програма и о томе обавестити Комисију и Општинско веће, а ради добијања претходне сагласности Општинског већа на предлог Комисије.

Преузмите документ:

Обавештење

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије