• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbОбавештавају се управници стамбених заједница на територији општине Стара Пазова и остали суграђани да на основу Одлуке о проглашењу ванредног стања ("Сл. гласник РС" бр. 29/2020), Уредбе о мерама за време ванредног стања ("Сл. гласник РС" бр. 31/2020) и Закључка Општинског штаба за ванредне ситуације Општине Стара Пазова бр. 820-20/2020-II од 16.03.2020. године, а у вези са стамбеним заједницама, начелник Одељења за урбанизам и грађење Општинске управе Општине Стара Пазова упућује следеће Oбавештење о мерама превенције.

Обавештавају се управници стамбених заједница на територији Општине Стара Пазова да су у обавези да предузму све мере и активности у циљу превенције ширења вируса COVID-19 у стамбеној згради којом управљају.

С тим у вези потребно је:

– Обезбедити и поставити сунђере натопљене дезинфекционим средствима на улазима, као и обезбедити рукохвате на вратима дезинфекционим средствима на одговарајући начин, као и да редовно предузимају мере и активности сходно препорукама Министарства здравља.

– Апеловати на све старије станаре да поштују препоруке Владе Републике Србије које се односе на следеће: често прање руку, а нарочито након кувања, коришћења тоалета или доласка у контакт са металним предметима и другим особама.

– Да обавесте да старија лица од 65 година не излазе из зграде - стана, као и да бораве у редовно дезинфикованим, проветреним просторијама са затвореним вратима, избеrавајући физички контакт са укућанима и коришћење истих предмета. Апеловати на све станаре да буду сталожени, да не шире панику и да се придржавају савета и препорука Владе Републике Србије, Министрства здравља и свих других надлежних Министарстава.

– Обавестити старије станаре и хроничне болеснике да у случају потребе за достављањем лекова и хране могу да се обрате Штабу за ванредне ситуације Општине Стара Пазова на телефон 022/311-999 или телефон 022/310-170.

Преузмите документ:

Обавештење управницима стамбених заједница о мерама превенције

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије