• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbНа основу члана 68. став 4. Закона о локалној самоуправи ("Сл. гласник РС" број 129/07, 83/14 - др. закон, 101/16 - др. закон и 47/18) и члана 76. Статута општине Стара Пазова ("Сл. лист општина Срема" број 9/19) Општинска управа општине Стара Пазова објављује Обавештење о почетку рада на припреми Одлуке о Општинској управи општине Стара Пазова.

Скупштина општине Стара Пазова усвојила је Стратегију управљања ризицима у раду органа општине Стара Пазова за период од 2019 - 2021. године ("Сл. лист општина Срема" број 26119).

Обзиром да је у Општинској управи општине Стара Пазова у току успостављање система финансијског управљања и контроле, Општинска управа је приступила изради нацрта Одлуке о Општинској управи, као нормативног оквира за његово успостављање.

Одлуком се такође врши усклађивање са законским актима који регулишу локалну самоуправу, положај запослених у јединицама локалне самоуправе, као и важећим Статутом општине Стара Пазова ("Сл. лист општина Срема" број 9/ 19).

Преузмите документ:

Обавештење о почетку рада на припреми Одлуке о Општинској управи

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије