• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbОбавештавају се грађани општине Стара Пазова да ће 15.06.2019. године (СУБОТА) са почетком у 19:00 часова бити извршен ванредни третман сузбијања одраслих форми комараца са земље на територији Подунавља. Третман ће се извршити у складу са метеоролошким условима и стањем на терену, и биће обухваћена насељена места Стари Бановци, Нови Бановци, Сурдук и Белегиш.

Временске прилике у претходном периоду на подручју читаве земље погодовале су појави великих станишта ларви комараца, те је и овај проблем озбиљнији и у већем обиму него ранијих година. Претходних пар дана је поново рађен ларвицидни третман, који би требало да да очекиване резултате.

Појас уз Дунав је локалитет у коме се налазе најбројнија станишта ларви комараца, те ће се овим ванредним третманом ситуација свакако побољшати на територији читаве општине.

Уколико временске прилике буду непогодне, третман сузбијања биће одложен.

УПОЗОРЕЊЕ ПЧЕЛАРИМА: Препарати су токсични за пчеле, те је потребно уклонити кошнице најмање 5 км од наведених места третирања. Дејство препарата траје 3 дана.

Обзиром на ванредне околности и хитно поступање удружења пчелара на територији општине су обавештена и телефонским путем о предстојећем третману.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије