• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

turorg1Туристичка организација општине Стара Пазова са циљем да промовише општину Стара Пазова, њене туристичке потенцијале, организује конкурс за избор најлепших, оригиналних и креативних фотографија искључиво са територије општине Стара Пазова. Конкурс је отворен од 28. маја 2015. до 28. децембра 2015. На крају сваког месеца бираће се 5 најлепших фотографија а ауторе сваког месеца очекују интересантне и вредне награде. Конкурс је прилика за све љубитеље фотографије да промовишу свој рад и да њихова креативност осване на промо материјалима наше општине.

Тема фотографија су историјске, културне, природне и друге вредности и знаменитости општине Стара Пазова. То могу бити локације које могу најбоље да дочарају људе, дух, традицију и саму атмосферу свих места у нашој општини. Културно историјски споменици, верски објекти, обичаји, људи, улице, културно уметнички и спортски догађаји, привредне и остале манифестације, пејзажи, сеоски туризам и све оно што по вама представља лепоту и специфичност наше општине.

Право учешћа на конкурсу имају сва физичка лица, професионалци и аматери. Фотографије у дигиталном формату треба доставити у JPG формату, минимално 5 MPx, резолуције 300 dpi.

Фотографије се могу доставити лично (Туристичка организација општине Стара Пазова, Светосавска 11, Стара Пазова), или на е-маил (top@starapazova.rs) а уз фотографије је потребно доставити и податке о фотографији и аутору (назив, краћи опис мотива, место и време настанка фотографије, име и презиме аутора, место његовог пребивалишта, број телефона и е-мaил). На конкурс сваки аутор може послати највише 5 фотографија у једном месецу, а фотографије могу бити у колору или црно беле. Туристичка организација неће одговарати за евентуалне злоупотребе од стране пријављаних аутора на конкурсу.

Све пристигле фотографије од 28-ог маја до 28-ог јуна 2015. улазе у избор за најлепше фотографије за месец јун и тако сваког наредног месеца, све до краја децембра. Резултате конкурса као и награде ћемо објавити и додељивати на крају сваког месеца.

Благовремено достављене фотографије оцењиваће конкурсна комисија за избор најлепших фотографија именована од стране организатора конкурса. Аутори ће прилоком достављања материјала потписати изјаву да Туристичка организација има права на неограничено коришћење фотографија (штампа, публикација, интернет, давање трећим лицима у циљу промовисања општине и сл.) а Туристичка организација ће где год буде услова за то потписати аутора именом и презименом.

Ако се накнадно утврди да достављена фотографија не испуњава услове конкурса или је плагијат, комисија задржава право да поништи одлуку о награди.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије