• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Дирекција за изградњу општине Стара Пазова покренула је акцију "Десет лекција које живот значе" и за све ђаке прваке припремила брошуру о безбедности у саобраћају, која ће у наредних неколико дана бити подељена свим ученицима првих разреда у општини. Горан Јовић председник општине и Јован Тишма директор Дирекције за изградњу поделили су у петак едукативне пакете ђацима првацима Основне школе "Растко Немањић - Свети Сава" у Новој Пазови.

Едукативни сет садржи две сликовнице и један интерактивни ДВД са 10 кратких филмова, а мото акције је "Учи, играј се и уживај". - То је едукативна брошура у којој ће деца на њима својствен начин и у складу са узрастом моћи да се упознају са основним правилима саобраћаја - рекао је Јован Тишма директор Дирекције за изградњу и објаснио да су едукативну брошуру урадили психолози и саобраћајни инжењери, те је у потпуности прилагођена савладавању саобраћајних правила. – По свим статистикама деца предшколског и раношколског узраста су најугроженија у саобраћају. Ми смо као одговорна општина решили да предупредимо проблем, а не да сносимо последице - истакао је Јован Тишма у новопазовачкој ОШ "Растко Немањић - Свети Сава" приликом поделе едукативног материјала. Дирекција за изградњу ову акцију покренула је у сарадњи са општином и требала би да постане пракса и убудуће тако да би прваци сваке године од овог јавног предузећа добијали едукативним материјал о правилима понашања у саобраћају. – Акција је организована у циљу повећања безбедности деце у саобраћају, нарочито у зони школа и на путу до њих, а акција ће се спровести у свим основним школама у општини - рекао је председник општине Горан Јовић. У Београду се таква акција спроводи три године и дала је изузетне резултате.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије