• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Сања Кљајић победница Беседа у Старој Пазови, пласирала се у финале такмичења у беседништву у част Зорана Ђинђића. Након квалификационих такмичења "Беседа у Зоранову част" одржаних у четрнаест градова Србије, осморо беседника и беседница надметало се за пласман у финале, на првом полуфиналном такмичењу одржаном у "Позоришту младих" у Новом Саду.

Победници и победнице на квалификацијама одржаним у Старој Пазови (Сања Кљајић), Кикинди (Маријана Лаушев), Панчеву (Драган Лончаревић), Ужицу (Соња Миливојевић), Београду (Ирена Плаовић), Кули (Даница Лончар), Земуну (Урош Милановић), Суботици (Филип Дулић) борили су се за наклоност жирија који су овај пут чинили: потпредседница Демократске странке Јелена Триван, потпредседник Демократске странке и председник Владе АП Војводине Бојан Пајтић, глумица Српског народног позоришта Јасна Ђуричић, уредница програма Српског народног позоришта Даринка Николић и градоначелник Новог Сада Игор Павличић. Велико традиционално финално такмичење "Беседе у Зоранову част" одржаће се 12. марта 2011. у Југословенском драмском позоришту у Београду.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије