• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Председник општине Стара Пазова Горан Јовић примио је у четвртак 24. марта родитеље погинулих војника у НАТО агресији и представнике Војске Србије. Минутом ћутања одата је пошта погинулима.

- Прошло је 12 година од када је учињена велика међународна неправда која се не сме заборавити, нагласио је председник Јовић. Минутом ћутања одата је пошта палим борцима, а председник Јовић је додао да је 12 година било као 12 векова за све оне који су изгубили своје вољене у једној великој међународној неправди која је задесила нашу државу: -Не смемо никада да заборавимо, морамо сви да дамо део свога бића и своје енергије да оно што се тада десило више никада не понови. Ја заиста саосећам са великим болом са вама који сте изгубили своје најдраже, рекао је председник Јовић. Након пријема, на спомен обележје у Светосавској улици у Старој Пазови положени су цвеће и венци. Са територије наше општине у НАТО бомбардовању погинули су: Душан Иванчевић, Зденко Бзовски, Крста Муминовић, Владимир Ковач, Драган Репија, Бранимир Крњајић и Радован Медић.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије