• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У циљу стварања што бољег привредног амбијента, формиран је Привредни савет који ће имати саветодавну улогу и бити спрега између привредника и локалне самоуправе. Такав вид сарадње, по оцени председника општине Горана Јовића је један од предуслова привлачења нових инвестиција. Обративши се привредницима и представницима НАЛЕД-а, Привредне коморе Србије и Сремске привредне коморе, Националне службе за запошљавање, председник Јовић је подсетио и на дугогодишњу праксу доброг привредног амбијента у овој општини, као и шта је ова локална самоуправа учинила по питању стварања доброг пословног окружења.

Ту су, пре свега усвајање Просторног плана, Стратегије одрживог развоја и улазак општине у процес сертификације о чему је говорила Јелена Бојовић, програмска директорка НАЛЕД-а, рекавши да је општина урадила један део посла и да се она нада да ће успешно проћи кроз поменути процес. У тежњи да сви живе боље, председник Јовић је изразио наду да ће и приврединици дати свој допринос, а да ће Привредни савет бити отворен за све предузимљиве људе из привреде. Дејан Јекић, консултант на пословима сертификације је рекао да је једна од активности овог тела и постављање Бизнис портала с јединственом базом података привредника који овде послују и који ће бити "водич ка инвеститорима". Јадранка Бубоња, саветник Националне службе за запошљавање у Старој Пазови говорила је о субвенцијама које нуде по програму "прва шанса", програму обуке за потребе послодавца, и програму за инвалидна лица. О могућностима Привредне коморе Србије говорила је Наташа Кецман. У оквиру прве активности Привредног савета је потписивање протокола о сарадњи између Општине Стара Пазова и Сремске привредне коморе. Протокол су потписали председник општине Горан Јовић и председник Сремске привредне коморе Милан Божић.- Овај споразум значи једну нову страницу у развоју наше привреде и привреде Срема- рекао је председник Јовић. У циљу изналажења нових решења у циљу унапређења привреде Сремског региона, Божић је истакао да ће СПК свим привредницима бити на располагању.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије