• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У циљу побољшања материајлно-социјалног положаја запослених у предшколском, основном и средњем образовању, култури, социјалној заштити и органима локалне самоуправе, 25. марта председник општине Горан Јовић и председник Савеза самосталних синдиката општине Раде Ерцег закључили су протокол о сарадњи који, како је рекао председник општине гарантује једну врсту сигурности у наведеним областима.

Овим протоколом је дефинисано да се накнада за путне трошкове исплаћује сваког петог у месецу за претходни месец. Послодавци су у обавези да уредно сачине спискове неиспаћених обавеза по основу солидарности и других примања прописаних колективним уговорима или правилницима о раду и доставе општинској управи најкасније до 31. марта, тако да ће сва та потраживања бити исплаћена до краја текуће године. Јубилане награде биће исплаћене у складу с Законом о буџету Републике Србије за све који су то право стекли у 2011. години. Потписници су се обавезали да овај протокол допуне, уколико Влада потпише протокол са репрезентативним синдикатима о исплати јубиларних признања и потраживања насталих у 2009. и 2010. години.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије