• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Делегација Европске уније у Србији у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина потписала је уговор са Општином Стара Пазова и још 37 општина чији су пројекти одабрани за финансирање у оквиру програма EXCHANGE 3.

Потпредседник Владе Републике Србије Божидар Ђелић је рекао да је издвојено шест милиона евра за општинске пројект и да је на конкурс по поменутом програму пријављено 100 пројеката од којих су средства одобрена за 38. Ђелић је додао да је ово један од најуспешнијих делова употребе Европских фондова који омогућава да се пренесе знање из ЕУ и да се унутар Србије повежу општине. - Наставићемо с европским подршкама усмереним на локални ниво где се може мењати свакодневица - додао је Ђелић. Председник Општине Стара Пазова Горан Јовић потписао је са Делегацијом ЕУ и СКГО уговор о донацији за изградњу Кол центра, вредној 143.847 евра. - Ово је још једна потврда од стране Европске комисије да смо као Општина Стара Пазова на добром путу. То је превасходно, један пројекат који је значајан за грађане, јер ће им с изградњом тог контакт центра информације бити доступне 24. Сата, 7 дана у недељи. И то је оно о чему смо већ причали, да нам је неопходан један такав Кол центар. Сад смо преко овог пројекта добили и значајна средства и треба назначити да су нам у овом пројекту партнери град Виљанди из Естоније и општина Пећинци, - рекао је председник старопазовачке општине Горан Јовић и изразио наду да ће Општина Стара Пазова добити један од најсавременијих контакт центара у Србији. Опстински контакт центар омогуцице И иСтандардизоване и уједначене процедуре за обраду захтева , скраћено време за давање одговора и пружање услуга или решавање проблема грађана и предузећа као И повецану транспарентност процеса који су део управљања општином. Пре потписивања поменутог уговора присутнима су се обратили Винсент Дезер, шеф Делегације ЕУ у Србији, Саша Пауновић, председник СКГО и Ирина Славковић, менаџерка програма EXCHANGE 3.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије