• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Игралиште вртића "Лептирић", обновљено средствима прикупљеним хуманитарном Мастер Цард картицом "Велико срце", коју заједнички издају Еуробанк ЕФГ и Фонд "Ана и Владе Дивац", свечано је отворено у Новој Пазови. Игралиште вртића "Лептирић" и справе у њему у потпуности су прилагођени деци са инвалидитетом у циљу постизања потпуне инклузије и безбрижног одрастања свих малишана.

Председник општине Стара Пазова Горан Јовић истакао је значај ове акције за најмлађе становнике Нове Пазове. Председник Јовић се уједно захвалио Фонду "Ана и Владе Дивац" као и Еуробанк ЕФГ и нагласио да ће малишани Нове Пазове свакако памтити овај дан. Еуробанк ЕФГ и Фонд "Ана и Владе Дивац" покренули су у фебруару 2010. године хуманитарну кредитну картицу "Велико срце", под покровитељством Министарства просвете. Употреба те кредитне картице пружа прилику клијентима да подрже обнову дечијих игралишта у државним обдаништима широм Србије без додатних трошкова, а вртић "Лептирић" је треће у низу обданишта чије је игралиште реновирано из средстава прикупљених из те картице. Приликом сваке трансакције кредитном картицом "Велико срце", укључујући куповину и подизање готовине, Еуробанка у Фонд "Ана и Владе Дивац" издваја један одсто од вредности трансакције и 50 одсто од трошкова за месечно одржавање рачуна. Сва прикупљена средства биће искоришћена за обнову дечијих игралишта у државним обдаништима у Србији, а клијенти Еуробанк ЕФГ који се одлуче за МастерЦард картицу "Велико срце" неће сносити никакве додатне трошкове и моћи ће да је користе као било коју стандардну кредитну картицу.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије