• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Данас је одржана 73. седница Општинског већа. На седници је разматран годишњи план рада, финансијски план као и извештај о реализацији годишњег плана рада ПУ "Полетарац", ПУ "Радост", као и програм пословања и финансијског плана ЈУП "Урбанизам". На дневном реду седнице нашло се и разматрање писма о намерама компаније Мухлбауер Холдинг АГ&ЦО КГаА са седиштем у Немачкој, а у вези "Пројекта изградње технолошког центра за инжењерство и производњу".

На дневном реду седнице Већа нашли су се и финансијски планови Месних заједница Стара Пазова, Голубинци и Војка за текућу годину. Чланови Већа разматрали су нацрт и утврђивали предлог Одлуке о изради Плана детаљне регулације за реконструкцију, модернизацију и изградњу двоколосечне железничке пруге Београд - Нови Сад- Суботица - Државна граница, деоница Стара Пазова - Нови Сад, на територији наше општине. На седници је разматран нацрт и утврђен предлог Одлуке о мрежи предшколских установа и основних школа на територији општине, а разматран је и нацрт Локалног Акционог плана за децу општине Стара Пазова за период од 2010. до 2015. године. Разматрани су нацрти и утврђени предлози о разрешењу и именовању чланова Управног одбора ЈУП "Урбанизам" - представника запослених, као и решења о разрешењу и именовању чланова Надзорног одбора Дома здравља "Др Јован Јовановић Змај" - представника запослених. На дневном реду седнице нашло се и разматрање предлога Програма коришћења средстава за заштиту и унапређење животне средине на територији општине за текућу годину израђеног од стране Одељења за стамбено-комуналне послове, заштиту животне средине и инспекцијске послове, а разматран је и предлог приоритетних активности предвиђених у складу са Програмом коришћења средстава за заштиту животне средине у текућој години, израђеног од истог одељења. Чланови Општинског већа разматрали су захтев МЗ Сурдук за финансирање изградње атарских путева у к.о. Сурдук, као и предлог Одељења за стамбено-комуналне послове, заштиту животне средине и инспекцијске послове у вези спречавања даље злоупотребе и реконструкције објекта бивше управне зграде а.д. "Напредак". Разматрано је и обавештење Одељења за друштвене делатности о формирању Интерресорне комисије за процену потреба за пружањем додатне образовне, здравствене или социјалне подршке деци и ђацима. Чланови Већа разматрали су и појединачне захтеве грађана као и текућа питања.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије