• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna od danas u pazovu i zbog sopinga novi big trzni centarПобољшање животног стандарда грађана општине Стара Пазова у последњих десет година, резултирало је стварањем потребе и услова за отварањем великог тржног центра. Компанија BIG CEE, за свој десети Биг шопинг центар одабрала је управо нашу општину и то локацију између две Пазове, одмах до супермаркета немачког Лидл-а, преко пута пазовачких базена. Церемонији пресецања свечане врпце, присуствовали су домаћин, председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, министар унутрашње и спољне трговине у Влади Србије, Томислав Момировић, генерални директор компаније BIG CEE у Србији, Лев Вајс и амбасадор Израела у Србији Јакел Вилан.

„Трудили смо се да обезбедимо све неопходне услове да овако једна озбиљна и јака компанија тржни центар отвори у нашој општини. Заједничким напорима компаније и локалне самоуправе за само осам месеци од почетка радова, старопазовчани су добили место за куповину, да не морају да иду ван своје општине“, изјавио је на отварању председник Радиновић.

На импозантних 57.000 квадрата, по концепту отворених тржних центара, Старопазовчани ће од сада моћи на једном месту да пронађу скоро све потрепштине, по повољним ценама. Своје малопродајне објекте отворили су познати страни, али и домаћи брендови, а не мањка ни угоститељских објеката нити садржаја за децу. Компанија у Србији послује више од 13 година, запошљава око 10.000 радника, а генерални директор Вајс је истакао да није било двојбе око улагања и отварања тржног центра у Пазови.

„Када смо дошли на ову земљу пре мање од годину дана био је потпуно празан простор, а данас видимо овај невероватан објекат. На скоро 60 хиљада м2, што домаћих што страних брендова, који верују у Србију и општину Стара Пазова као што и ми верујемо. Пројекат смо са намером назвали БИГ Пазова, из назива смо изузели и Стара и Нова, јер нам је циљ да овај објекат постане место окупљања свих грађана у околини", истакао је Вајс.

Министар Момировић је истакао да је Србија најатрактивнија земља за привлачење нових инвестиција, а Општина Стара Пазова једна од најразвијенијих у земљи. Такође је рекао да је 2012. године у општини Стара Пазова било свега 9.000 запослених, а да је сада тај број преко 25.000, незапосленост у овој сремској општини је пала испод 3%. „Одговорном политиком Владе Републике Србије и константним привлачењем инвестиција, отворен је још један модеран шопинг центар у коме ће посао добити 250 људи из Старе и Нове Пазове, Инђије, Бановаца, и околних места”, додао је министар Момировић.

БИГ тржни центар у Пазови на једном месту окупио је сјајне домаће и светске брендове – „Beosport“, „N sport“, „Đak sport“, „Planeta Sport“, „Walter“, „Kafeterija“, „Brunch“, „Sinsay“, „Cropp“, „House“, „Kengur“, „Pertini“, „Woby House“, али и продавнице као што су „LC Waikiki“, „NewYorker“, „Deichmann“, „Sport Vision“, „Dm“, „Lilly“, „Gigatron“, „Tehnomanija“, „Pepco“, „Jysk“ и „Uradi Sam“.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије