• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna ministar sporta u poseti opstini stara pazovaМинистар спорта у Влади Републике Србије, Зоран Гајић, државни секретар Марко Кешељ и посебни саветник Дејан Бојовић, посетили су општину Стара Пазова, где су у пратњи председника Општине, Ђорђа Радиновића и најближих сарадника, обишли Основну школу „Растко Немањић – Свети Сава“ у Новој Пазови и одбојкашки клуб „Младост“.

Председник општине, Ђорђе Радиновић, упознао је министра Гајића, државног секретара Кешеља и посебног саветника Бојовића са свим акцијама на чему Општина Стара Пазова ради како би се повећала масовност у области физичке културе.

„Општина Стара Пазова заиста има велики број спортских клубова, ми се трудимо и пратимо све њихове потребе, помажемо у финансирању, имамо преко седамдесет клубова који се финансирају из буџета, то довољно говори да водимо рачуна о свим сегментима друштвеног живота. Као некадашњи фудбалер, знам колико је за децу здраво и битно да се баве спортом, док сам ја на челу општине спорт и клубови никада неће бити запостављени“ истакао је председник Радиновић.

Након упознавања са постојећим стањем спорта и плановима за наредни период, министар Гајић је истакао да је евидентан напредак на пољу улагања у спортску инфраструктуру, спортске клубове и сам спорт у општини Стара Пазова, а самим тим и у здравље нације те истакао важност стварања услова за бављење спортом и да ће, у том смислу, и ресорно министарство пружити адекватну подршку. Похвалио је стање целокупног спорта у старопазовачкој општини, који има велику подршку локалне самуправе на челу са председником Ђорђем Радиновићем.

„Издвајања Општине Стара Пазова од 5% од укупног буџета за спортске активности има за резултат све већу заинтересованост деце за спорт, масовност спортских клубова и удружења, сјајне резултате и још боље услове за тренирање спортиста. Утисци су да су људи који руководе општином и клубовима изузетно свесни колико значи спорт и физичко васпитање уопште за здравље нације“, изјавио је министар Гајић.

Министар је овом приликом уручио новопазовачкој школи вредне донације у виду спортске опреме и реквизита (лопте, голове, табле за кош, мреже за одбојку).

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије