• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna nastavljaju se ulaganja u putnu infrastrukturu rekonstrukcija puta krnjesevci vojka 1Нова актуелна капитална инвестиција коју, као у циљу наставка уређења и реконструкције локалних путева спроводи руководство старопазовачке Општине, је и реконструкција важног путног правца Стари Бановци – Крњешевци. Важно је нагласити да Општина Стара Пазова, ову везу са међународним аутопутем Е70, самостално финансира унапред планираним средствима из буџета, што је један од ретких случајева међу општинама у Републици Србији. На опште задовољство мештана, након радова у Старој Пазови и Војки, путарске машине се се преселиле у Крњешевце.

Радови на путном правцу започети су од центра Крњешеваца ка излазу на аутопут Београд – Загреб, путари су већ затворили ову деоницу, те се учесници у саобраћају усмеравају на алтернативне правце.

Преусмеравање путничког саобраћаја

Уколико из правца Војке крећете ка аутопуту, на центру Крњешеваца ћете бити усмерени улицом ка Угриновцима и даље преко индустријске зоне до аутопута, возачи који се искључе са аутопута, од сада (док трају радови) ће користити правац према постројењу компаније Милшпед, па кроз индустријску зону и Угриновачку улицу до центра Крњешеваца и даље ка Војки. У питању је веома значајан пројекат за обнављање локалне путне инфраструктуре, у склопу њега већ је комплетно реконструисан правац од аутопута у Централној радној зони до кружне раскрснице код базена као и правац од ресторана „Путник“ у Старој Пазови до Војке.

Како је први човек старопазовачке општине, Ђорђе Радиновић више пута истакао, реконструкција путне инфраструктуре локалних путева је приоритет у овој години, има велики значај за побољшање и повећање безбедности друмског саобраћаја, свих учесника у саобраћају, али и привредни значај, јер повезује индустријске зоне, центре насеља и два међународна аутопута.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије