• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna opstina misli i na potrebe domacinstava1У Војки су у току радови на асфалтирању ћуприја, које су оштећене приликом реконструкције пута који спаја Подунавље са Kрњешевцима. Како би се грађанима изашло у сусрет, руководство Општине је направило могућност, са извођачем радова, да сви прилази и све ћуприје могу да се асфалтирају и уреде у дужини од 5 метара од пута код сваког домаћинства на поменутом путном правцу. Ово је део највећег инфраструктурног пројекта Општине Стара Пазова у последњих 50 година, а грађани могу, уколико желе, да доплате за додатно уређење паркинг места и тротоара.

Нове ћуприје у улици Цара Лазара у Војки представљају финалне радове у овом селу у оквиру великог пројекта реконтрукције путног правца Стари Бановци – Kрњешевци, са додатним правцима Стара Пазова – Војка и деонице Пољског пута у Новој Пазови. Војчани су са одушевљењем дочекали механизацију фирме Сремпут, с којом је договорено да се ћуприје асфалтирају у дужини од 5 метара као и прилазни путеви из околних улица.

Такође, локална самоуправа је договорила могућност да се уз доплату од 20 евра по квадрату могуће је уредити и паркинг место и тротоар, за шта се многи одлучују у жељи да им окућница буде лепо уређена. "На овај начин практично ће бити уређена главна улица која се простире већим делом кроз насеље Војка, што значи преко 500 ћуприја, што је позамашан посао", наглашава поводом поменуте инвестиције, Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова, да би потом закључио: "пројекат реконструкције локалних путева је један од највећих у општини Стара Пазова у последњих 50 година а најинтензивнији радове се тренутно изводе на траси између аутопута и Пазовачких базена.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије