• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna u susret predstojecem medjunarodnom danu zena ministarka darija kisic tepavcevic posetila opstinu stara pazovaУ сусрет предстојећем 8. марту – Међународном дану жена, председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић као домаћин и председница Скупштине општине Стара Пазова, Наташа Ерор Мићић, угостили су министарку за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, проф. др Дарију Кисић, помоћницу министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом, Биљану Барошевић и представнице старопазовачких удружења жена у недељу, 06. марта на свечаном дружењу у реномираној сурдучкој винарији.

Разговор са представницaма удружења жена, чије су активности усмерене ка очувању традиције, неговању старих заната, изради рукотворина, хуманитарнoм раду, био је повод посете министарке Кисић, која се захвалила домаћину, председнику Радиновићу на гостопримству и истакла да јој је драго што је у друштву жена које својим радом, залагањем, посвећеношћу послу и породици покрећу своје окружење и што показују да када се жене удруже могу све и да за њих нема граница.

„Жене су стуб породице, стуб своје радне средине, имамо снагу, капацитете и жељу да наше друштво унапредимо у сваком смислу“, рекла је Кисић и додала да јој је драго што су жене из ових удружења посвећене афирмацији женског стваралаштва, очувању и неговању традиција и старих заната и хуманитарном раду.

Председник Општине Стара Пазора, Ђорђе Радиновић, честитао је дамама предстојећи 8. март и пожелео им да наставе свој рад и активности и сарадњу са локалном самоуправом и поручио да ће локална самоуправа наставити да помаже сва локална удружења жена, пружајући им пуну подршку у свим њиховим активностима.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије