• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna opstina republicke i pokrajinske institucije zajednicki pomazu agrarМинистар пољопривреде у Влади Републике Србије, Бранислав Недимовић, посетио је у петак, 18. фебруара, општину Стара Пазова. Заједно са покрајинским секретаром за пољопривреду, водопривреду и шумарство, Чедомиром Божићем и председником Општине Стара Пазова, Ђорђем Радиновићем, обишао је пољопривредно газдинство „Лончар“ у Белегишу, као пример успешног пољопривредног произвођача који користи паметну механизацију.

 

Пољопривредно газдинство, које воде браћа Марко и Никола Лончар, бави се живинарском производњом, ратарством на отвореном и затвореном и свињарством. Браћа Лончар су из Београда са породицама дошли у Белегиш и на очевом имању одлучили да заснују пољопривредно имање. Осим јаке воље, у развоју газдинства, много су им значиле и подстицајне мере државе за пољопривреднике.

Председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, је овом приликом истакао да ће општина Стара Пазова и даље наставити да субвенционише разне секторе пољопривреде. За Конкурс општине Стара Пазова за пољопривреднике, који ће бити расписан у марту месецу, из општинског буџета, издвојено је 10 милиона динара.

Циљ посете ресорног министра, Бранислава Недимовића и покрајинског секретара, Чедомира Божића је био да се чују потребе пољопривредника као и да се на лицу места виде реализовани пројекти, које су власници газдинства успешно спровели кроз субвенције, које су добили од Републике и Покрајине. Сусрету са ресорним министром и покрајинским секретаром присуствовало је око двадесетак младих пољопривредних произвођача из Белегиша и околних села.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије