• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna dodela ugovora o bespovratnoj novcanoj pomoci preduzetnicimaКако би помогла малим привредницима на јачању конкурентности, унапређењу технолошких процеса, производа и услуга, повећања вредности и обима промета, смањења трошкова финансирања производне опреме и репроматеријала, Општина Стара Пазова је ове године путем Јавног конкурса за доделу бесповратних средстава за подстицај развоја предузетништва, микро и малих правних лица издвојила шест милиона динара.

У понедељак, 11. октобра председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, доделио је уговоре за 120 предузетника, који су ове године препознали иницијативу општине и подршку која им се кроз овај програм пружа, конкурисали и добили по 50.000 динара. Новац ће им, како су сами рекли, много значити за набавку и обнављање репроматеријала и опреме.

„Ово је само један показатељ да ми, као локална самоуправа, водимо рачуна и о Вама, малим привредницима, захваљујући којима је велики број наших грађана нашло запослење и захваљујући којима је општина Стара Пазова позната као привредно најразвијенија у Србији. Трудићемо се да сваке наредне године повећавамо средства намењена за овај Конкурс, а све у сврху обезбеђења бољих услова Вашег пословања“, истакао је председник Радиновић.

Општина Стара Пазова позната је од давнина као средина где су почеле да се отварају и развијају прве занатске радње, а и данас, захваљујући великом броју предузетничких радњи, спада међу привредно најразвијеније општине не само у Срему већ и шире. Локална самоуправа уназад пар година издваја значајна новчана средства управо како би домаћим предузетницима помогла да у условима велике и оштре конкуренције, која данас влада у пословном свету, опстану и успешно послују.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије