• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna sve vise korisnika usluga jp vodovod i kanalizacija stara pazova koristi uslugu elektronskog placanja racunaПрошло је непуних годину дана како је старопазовачко јавно предузеће „Водовод и канализација“ корисницима својих услуга представило техничку могућност електронског плаћања рачуна. Ова повољност за кориснике услуга је посебно добила на омасовљењу од почетка епидемије КОВИД-19 и у складу је са свим актуелним препорукама превенције потенцијалног ширења заразе.

Да Вас подсетимо, у склопу унапређења пословног процеса доставе рачуна, чинећи услугу бржом и лакше доступном за кориснике, у оквиру нове услуге подрзумевана је и бесплатна достава е-Рачуна путем електронске поште (и-мејл). Овај начин доставе рачуна доступан је свим корисницима, новим и постојећим, без обзира да ли је реч о физичким или правним корисницима.

Упутство како активирати услугу:
Е-Рачун се доставља за извршену комуналну услугу сваког месеца. Достава рачуна путем електронске поште (имејл-а) се активира на захтев корисника. Попуњавајући Захтев за доставу рачуна путем електронске поште, корисник се опредељује за овакав начин доставе и исти ће бити у примени све док се корисник не изјасни другачије.

Корисницима услуге, који су дали сагласност за доставу рачуна путем електронске поште, ЈКП „Водовод и канализација“ Стара Пазова неће достављати рачуне коришћењем поштанских услуга у штампаној форми.

Корисник може извршити уплату фактурисаног износа, на основу рачуна добијеног електронским путем, на исти начин као и са рачуном добијеним путем класичне поште у штампаној форми.

Предности електронског рачуна у односу на рачун добијен у штампаној форми су:

– Сигурност рачуна у пдф формату и идентичност штампаној форми рачуна
– Могућност архивирања рачуна у дигиталном облику на рачунару
– Заштита животне средине

Да би се активирала ова нова услуга, потребно је да попуните Захтев за доставу рачуна путем електронске поште који можете преузети на нашем сајту: https://www.vodovodpazova.rs/primite-vas-racun-elektronskom-postom/ (налази се на почетној страни нашег сајта, у картици ОБРАСЦИ, у горњем десном углу). или доласком на наша благајничка места: Стара Пазова, Нова Пазова, Бановци Дунав, Стари Бановци. Уз попуњен Захтев неопходно је приложити копију документа о идентификацији (лична карта) и копију рачуна.

Попуњен Захтев можете предати лично на нашим благајничким местима или послати путем поште на адресу: ЈКП „Водовод и канализација“ ј.п. Стара Пазова, Бранка Радичевића 2, 22300 Стара Пазова (са напоменом: „е-рачун“) или послати скениран образац Захтева уз пратећу документацију путем имејл-а: prijavastanja@vodovodpazova.rs.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије