• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbНа основу члана 39. став 1. тачка 5. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама („Сл. гласник РС“, број 87/2018), члана 20. став 1. тачка 8. и члана 44. Закона о локалној самоуправи („Сл. гласник РС“, број 129/2007, 83/2014 – др. закон 101/2016 – др. закон и 47/2018) и члана 17. став 1. тачка 8 и члана 48. став. 1. тачка 11.Статута општине Стара Пазова,(„Службени лист општина Срема“, бр. 9/2019), а на основу Закључка Општинског штаба за ванредне ситуације број 820-55/2020-I од 03. децембра 2020. године Председник општине Стара Пазова доноси Одлуку о проглашењу ванредне ситуације на територији општине Стара Пазова.

I
Проглашава се ванредна ситуација на територији oпштине Стара Пазова.

II
Ванредна ситуација се проглашава због погоршања епидемиолошке ситуације на територији општине Стара Пазова услед заразне болести COVID- 19, као и очекиваног даљег развоја ситуације на подручју општине Стара Пазова и спровођења оперативних мера заштите становништва од заразне болести COVID-19.

III
О спровођењу ове одлуке стараће се Општински штаб за ванредне ситуације општине Стара Пазова, у складу са чланом 43. и чланом 44. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама („Сл. гласник РС“, број 87/2018).

IV
Ову одлуку доставити Окружном штабу за ванредне ситуације Сремског округа, УО, Републичком штабу за ванредне ситуације - Сектору за ванредне ситуације, Одељењу за ВС у Сремској Митровици, јавним предузећима, установама и другим учесницима у спровођењу мера заштите и спасавања.

V
Овај Закључак ступа на снагу одмах, а исти објавити у „Службеном листу општина Срема“, као и на огласној табли Општинске управе, интернет презентацији општине Стара Пазова и средствима јавног информисања.

Преузмите документа:

ОДЛУКА

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије