• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna elektronskim putem dostava molbi za kretanjeОд данас је могућа услуга електронског подношења молбе за кретање током трајања полицијског часа, која се односи на грађане који су укључени у програм социјалне заштите: помоћ у кући и персонални асистент. Ову опцију, због потребе грађана-корисника поменуте услуге, омогућена је на Порталу еУправа по препоруци Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

На основу система који је успоставила Канцеларија за ИТ и еУправу овлашћено лице ће у име Општинске управе Општине Стара Пазова приступати Порталу и преузимати табеле грађана који живе (имају боравишну адресу) на територији старопазовачке Опшитне.

Ред корака је следећи. Задужена особа за Општину Стара Пазова ће бити доступна у радно време на број телефона 064/802-1209, телефонским путем утврђују се сви неопходни подаци о подносиоцу молбе, затим се молба прослеђује електронским путем надлежном министарству. Списак поднетих молби и добијених одобрења за грађане који потпадају под поменуту специфичну категорију биће доступан јавно на увид.

Према процедури, Општина припрема и прослеђује захтеве Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, а Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања даље Министарству унутрашњих послова.

Након што се донесу решење службеник Општине обавештава грађане који су поднели молбу о исходу процедуре путем мејла, а о томе уједно обавештење се доставља и Канцеларији за ИТ и еУправу. Према добијеном упутству од надлежних органа, грађани чије молбе добију негативан одговор не могу поново да конкуришу.

Канцеларија за ИТ и еУправу успоставиће и Контакт центар за приговоре грађана, уколико им се не одговори у року од 48 часова.

Преузмите документ:

Захтев за дозволу кретања

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије