• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna obavestenje ministarstvaОбавештавамо све грађане да је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Репубике Србије локалној самоуправи упутило посебну напомену у вези са кретањем родитеља деце, који виђају децу на основу судске пресуде, а у случајевима када се термин за виђање детета поклапа са временским интервалом трајања полицијског часа (док траје ванредно стање).

Потврђено нам је да се виђање детета по основу судске пресуде не сматра оправданим разлогом за кретање за време полицијског часа, јер исто представља епидемиолошки ризик, те да у случају намере родитеља да написмено упућују захтев (процедура се покреће преко локалне самоуправе) за поменуто одобрење процедура неће улазити у обраду. Локалној самоуправи је недвосмислено упућена одлука да се одобрења у овим случајевима не издају.

Због епидемиолошке безбедности, а у циљу спречавања ширења заразе током трајања епидемије, свака до сада издата потврда ће аутоматски ступити ван снаге, а МУП такве потврде неће прихватати.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије