• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna novogodisnji koncert topalkoЗахваљујући успешно спровођеној политици уштеда, коју низ година уназад практикује старопазовачка локална самоуправа, а све у циљу усмеравања средстава на социјалне категорије становништва и инвестиције у инфраструктуру, ове године грађани ће, за божићне и новогодишње празнике, имати низ празничних музичких догађаја.

По планираном редоследу, први концерт се организује на Тргу у Старој Пазови – за дочек Нове 2020. године, а потом ће у првим данима јануара уследити и концерти народне музике у центру Нове Пазове и центру Нових Бановаца.

На концерту на Тргу у Старој Пазови грађани ће слушати естрадног уметника Милана Топаловића – Топалка. Овај вишечасовни концерт одржаће се у уторак, 31. децембра са почетком у 22:00 часа. Како је најављено, уз пратњу оркестра „4 You Band“ на великој бини, овај музичар приуштиће свим Старопазовчанима, али и мештанима околних места, пар сати забаве уз велике хитове народне и домаће забавне музике.

Тачно у поноћ, сви присутни грађани, у Нову годину закорачиће уз прикладни ватромет. Покровитељ свечаног дочека Нове 2020. године је Општина Стара Пазова. Друга два концерта су: концерт народне певачице Зорице Брунцлик, у среду, 08. јануара са почетком у 21:00 час у Новим Бановцима и концерт Марка и Маринка Роквића у Новој Пазови, у понедељак, 13. јануара са почетком у 22:00 часа – уз дочек Православне нове године. Уз најлепше жеље свим грађанима поводом наступајућих празника, Општина Стара Пазова и њено руководство, позивају све суграђане да се придруже празничној атмосфери на концертима, који су припремљени и организовани како би у весељу и најбољем расположењу закорачили у Нову 2020. годину.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије