• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

ljubica ognjenovic 1Љубица Огњеновић, петнаестогодишњакиња из Старе Пазове биће једина одабрана представница са Балкана, која ће представљати нашу земљу на самиту у Чикагу, под називом „Глобално лидерство младих амбасадора“.

Овај самит ће се одржати за свега неколико дана, тачније од 20. до 27. јула и с обзиром да ће бити једина представница са Балкана, како и сама Љубица каже има "додатни мотив и жељу за на најбољи начин пред другим земљама учесницама представи нашу државу".

Љубица је ђак ОШ "Симеон Араницки" са изузетним резултатима у различитим областима образовања, које остварује годинама уназад.

Као Ђак генерације и носиоц Вукове дипломе Љубица ће по повратку из Америке бити на пријему код председника Општине Ђорђа Радиновића у петак, 30. августа када ће се, од стране старопазовачке локалне самоуправе, традиционално награђивати најбољи ученици свих основних и средњих школа.

Председник Ђорђе Радиновић је, у име локалне самоуправе, пожелео Љубици срећан пут и повратак, као и да у годинама које долазе са истим жаром и трудом настави да светла образ родитељима, наставницима, својој Општини и својој земљи.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије