• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna-exchange5Општина Стара Пазова и Рума успоставиле су партнерство у циљу спровођења пројекта „Интегрисани приступ управљању јавном својином у општинама Стара Пазова и Рума“ како би се окончао процес регистрације (Општина Рума) и успоставило ефикасно и одговорно управљање јавном својином у општинама Стара Пазова и Рума.

Реализација овог пројекта ће допринети унапређењу локалне економије путем интегрисаног управљања јавном својином у општинама Стара Пазови и Рума.

Пројекат ће бити реализован у периоду од 21.12.2018. до 20.06.2020. године. Вредност пројекта је 173.016,14 евра, од чега Европска унија финансира 87%, а општине Стара Пазова и Рума доприносе са 13% вредности пројекта.

Програм Еxchange 5 је намењен градовима и општинама у Србији, као подршка за ефикасно управљање имовином и подршка у стратешком планирању и програмском буџетирању. Главни модалитети подршке су додељивање средстава градовима и општинама путем грант шеме и техничка помоћ.

Програм финансира Европска унија из средстава ИПА 2014, а спроводе Министарство државне управе и локалне самоуправе (МДУЛС) и Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава ЕУ у Министарству финансија (МФИН), док је СКГО имплементациони партнер.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије