• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna-nagradjeni-najbolji-sportisti-u-2018-godini-u-opstini-stara-pazovaПо устаљеној вишегодишњој традицији, јануар је резервисан за додељивање награда најбољим спортистима из претходне године, у општини Стара Пазова.

Марија Малић, чланица стрељашке дружине „Јединство“, најбољи је спортиста општине Стара Пазова за прошлу годину. Она је освојила је бронзану медаљу на олимпијским играма младих у Буенос Ајресу, поставила европски и светски рекорд у јуниорској конкуренцији, представљала је Србију на међународном турниру у Плзeњу (Чешка).

Најбољи спортиста 2018. године - Марија Малић: „Осећам се сјајно и много ми је драго што је моја Општина пратила моје резултате и што сам на овако великом догађају проглашена за спортисту године, и то је мотив за даље тренирање и даљу борбу“.

Најбоља екипа је женска селекција, одбојкашког клуба „Јединство“ из Старе Пазове а изабрани су и најбољи пионир, јуниор, кадет као и спортски радник, спортиста за инвалидитетом као и тренер. За најбољег тренере проглашени су Томислав Црљан из фудбалског клуба „Јадран“ Голубинци и тренер стрељачке дружине „Јединство“, Саша Икер.

Подсећајући на опредељеност старопазовачке Општине за развој спорта, бригу о условима у којима стасавају нови пазовачки спортски таленти, председник Ђорђе Радиновић је на додели признања са одлучношћу нагласио: “Намера нас, као руководства ове локалне самоуправе, је да улажемо у младе и њихову будућност. Спорт је једна од најважнијих области о којима бринемо, јер знамо колико позитивно може да утиче на младе и њихове животне навике. И даље ћемо издвајати значајна средства за спорт и као што сте малочас у промотивном видео споту видели, за ову годину смо планирали изградњу две спортске хале и два стадиона. То на делу потврђује нашу посвећеност спорту и младима и желео бих да тако остане и у будућности“.

Проглашењу најбољих спортиста присуствовали су високи званичници општине Стара Пазова, Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, представници Спортског Савеза Србије и Фудбалског Савеза Србије као и легендарни фудбалер Милош Шестић. Генерални покровитељ ове манифестације је општина Стара Пазова.

Видео прилог:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије