• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У Старој Пазови промовисан је Бизнис портал општине који је настао као резултат потребе пословне заједнице, која је исказана кроз анкету спроведену у јануару ове године. Портал је креиран у склопу пројекта "Успостављање техничко-технолошког оквира за развој метрополитен мреже општине Стара Пазова". Финансиран је од стране покрајинског Секретаријата за привреду, а наосилац пројекта је општина Стара Пазова.

Председник општине Горан Јовић је нагласио да је локална самоуправа у последње две и по године учинила много на стварању повољне пословне климе и промоцији општине и додао да без успеха у привреди нема ни успешне општине. - Преиспитаћемо неке одлуке, неке таксе, преиспитаћемо све оно што гуши привреду, да би смо то отклонили, рекао је Јовић, истакавши да ће се с постављањем привредног портала комуникација између локалне самоуправе и привредника интензивирати. - Кроз ту комуникацију са привредним субјектима, ми ћемо појачати пословну климу у нашој општини. Дејан Јекић консултант на пословима сертификације представљајући Бизнис портал општине је истакао да ће привредници све што их интересује моћи да нађу на једном месту, било да је реч о општинским одлукама или државним законским прописима, како би и у међусобној интеракцији међу фирмама локална самоуправа могла да помогне. Он је позвао привреднике да се укључе у пуњење бизнис портала општине. Наташа Кецман из Привредне коморе Србије подржала је овај пројеката, а привредници су се усагласили да им је такав пројекат управо недостајао. среда, 1. Јун 2011. Јавни позив за подношење захтева за доделу једнократне новчане помоћи младим талентима у области културе и уметности На основу члана 10. Одлуке о начину пружања помоћи младим талентима у области културе и уметности, Комисија за помоћ младим талентима у култури и уметности упућује јавни позив за подношење захтева за доделу једнократне новчане помоћи младим талентима у области културе и уметности. Право на доделу помоћи имају: 1. ученици који похађају уметничке ниже и средње школе, са просечном оценом 4,00 и вишом; 2. студенти уметничких факултета, старости до 26 година, са просечном оценом 8,50 и вишом. Сви кандидати морају имати пребивалиште на територији општине Стара Пазова најмање две године. Захтеви се подносе на јединственом обрасцу-пријави, са образложењем и одговарајућим писменим доказима, Комисији за помоћ младим талентима у култури и уметности, Центар за културу Стара Пазова, Светосавска 27, од 01. јуна до 31. јула 2011. године. Пријаве се могу попунити електронски(www.czkstarapazova.com), или у Центру за културу Стара Пазова, Светосавска 27, сваког радног дана од 08.00 до 14.00 сати. Неблаговремене, непопуњене и непотпуне пријаве неће се узимати у обзир. Комисија за помоћ младим талентима у култури и уметности: Александер Бако, председник

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије