• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Општина Стара Пазова добила је средства за спровођење локалног акционог плана за младе којим је предвиђено да се унапреди положај младих у нашој општини. Овај конкретан пројекат предложила је Канцеларија за младе општине Стара Пазова, а предвиђа проширење активности канцеларије у свим Месним заједницама, као и опремање компјутерима за потребе младих у тим Месним заједницама.

Тим повод су Љибушка Лакатош руководилац одељења за омладину и спорт општине Стара Пазова и Срђан Станковић заменик председника СО Стара Пазова присуствовали конференцији која је органозована за локалне самоуправе којима су средства опредељена. Снежана Самарџић Марковић министарка омладине и спорта је потписала са представницима локалних самоуправама уговор о финансирању локалног акционог плана за младе, а у име општине Стара Пазова уговор је потписала Љибушка Лакатош. На овај начин наставља се реализација Националне стратегије за младе Републике Србије којом се побољшава положај младих у градовима и општинама Србије, као и њихово мотивисање да постану активни учесници у друштвеним токовима и решавају проблеме заједнице у којој живе. „Визија националне стратегије за младе је да они буду активни учесници у друштвеним токовима и зато је потребно пружити подршку младима и створити им могућности да се укључе у креирање друштвеног живота“, изјавила је министар Снежана Самарџић Марковић и додала да њено искуство говори да када млади нешто мењају, они мењају на боље.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије