• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Настављена је акција поделе пакета социјално угроженим становницима са територијие општине. Након Старе и Нове Пазове, представници локалне самоуправе поделили су пакете за 58 корисника народне кухиње у Белегишу, 32 корисника у Старим Бановцима, 30 корисника у Новим Бановцима, 57 корисника у Голубинцима и 26 у Војки. Имамо подршку и Покрајинске Владе и у наредном периоду ћемо се трудити да буде оваквих акција што више и да помогнемо онима којима је помоћ најпотребнија.

Што се тиче народне кухиње, трудићемо се у периоду који долази да она буде још квалитетнија, истакао је председник Јовић. Корисници народних кухиња којима је помоћ уручена изразили су захвалност и истакли да се осећају сигурније јер знају да неко брине о њима и њиховим потребама. Хуманитарна помоћ је обезбеђена захваљујући иницијативи бившег помоћника директора покрајинске Дирекције за робне резерве и садашњег директора Дирекције за изградњу општине Јована Тишме, који је такође присуствовао подели пакета по насељима општине, а подели пакета је присуствовао и Душан Инђић посланик у Скупштини Војводине.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије