• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

FxC67wVwbHvZtcvdhpOatX4NNw1ou1V7 1000У периоду од 16. до 22. септембра обележава се европска недеља мобилности под слоганом "Крећимо се одрживо. Останимо здрави." Идеја кампање је промовисање активних видова превоза као што су вожња бицикла и пешачење, а кулминација ће бити 22. септембра који се обележава као Дан без аутомобила.

Овој кампањи се придружила и општина Стара Пазова, односно Савет за безбедност саобраћаја, те ће у циљу промовисања активних видова превоза, заштите животне средине, бриге о сопственом здрављу, али и пре свега безбедности саобраћаја учесника, организовати поделу поклон пакета бициклистима у појединим насељеним местима општине.

Обзиром на велики број бициклиста у нашој општини, али и чињенице да су исти препознати као рањива група учесника у саобраћају на овај начин, поделом ретрорефлектујућих прслука, звонца за бицикл и светала настоји се да се унапреди њихова безбедност.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије