• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna exchange5У четвртак 17. септембра у 11. часова одржаће се презентација Портфолија јавне имовине и привлачење инвестиција у општину Стара Пазова у оквиру пројекта „Интегрисани приступ управљању јавном својином у општинама Стара Пазова и Рума” у оквиру грант шеме програма Еxchange 5.

Пројекат се реализује у оквиру Програма Exchange 5, који финансира Европска унија из алокације за ИПА 2014, а спроводи Министарство државне управе и локалне самоуправе (МДУЛС) у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина (СКГО) као имплементационим партнером. Тело за уговарање свих пројеката грант шеме је Министарство финансија, односно Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније (ЦФЦУ).

Студија портфолија јавне имовине и привлачење инвестиција у општини Стара Пазова је анализа инвестиционих потенцијала јавне имовине у општини Стара Пазова као и могућности за развој пословних подухвата на њеној бази, и обухвата следећа поглавља: развојни модел за управљање јавном имовином (утврђивање циљева, ограничења и могућности развоја у складу са потенцијалима и ресурсима локалне самоуправе), план конкурентности (дефинише модел конкурентности за одабране непокретности у поређењу са другим сличним непокретностима у окружењу), инвестициони план (дефинише динамику и врсту улагања са фокусом на капитална улагања у 5 непокретности у јавној својини у општини Стара Пазова), бизнис моделе за одговарајуће инвестиције и маркетинг план.

На презентацији ће учествовати привредници из општине Стара Пазова и општине Рума која је партнер на овом пројекту.

Преузмите документ:

Студија

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије