• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna-PazovizijaОбавештавају се грађани Општине Стара Пазова да ће се 26. априла 2018. године у Позоришној сали одржати музички фестивал такмичарског карактера "Пазовизија 2018".

1. Музички фестивал "Пазовизија 2018" је такмичарског карактера. Победник фестивала представљаће општину Стара Пазова у Републици Словачкој на манифестацији "Дани Старе Пазове у Братислави 2018" тако што ће 12. маја 2018. године одржати концерт у трајању од 120 минута на Хвјездославовом тргу у Братислави. Такође, првопласирана група ће имати концерт у трајању од 50 минута дана 2. августа 2018. године на Тргу др Зорана Ђинђића у Старој Пазови у оквиру тродневне манифестације "Дани општине Стара Пазова". Другопласирана и трећепласирана група ће имати концерт у трајању од по 60 минута дана 1. августа 2018. године на Тргу др Зорана Ђинђића у Старој Пазови, такође у оквиру манифестације "Дани општине Стара Пазова"

2. Сви чланови групе морају имати пребивалиште на територији општине Стара Пазова.

3. Група мора бројати минимално 4, а максимално 7 чланова

4. Група мора имати вокалног солисту, а обавезан инструменат су бубњеви

5. Свака група ће на фестивалу наступити са 2 композиције: једном песмом народне музике и једном песмом поп или рок музике. Композиције морају бити познати домаћи хитови

6. Читко попуњени Пријавни лист група предаје лично или путем поште у Центру за културу Стара Пазова, улица Светосавска број 27, најкасније до среде, 11. априла 2018. године до 14.00 часова

7. Музички фестивал "Пазовизија 2018" биће одржан 26. априла 2018. године (четвртак). Време почетка фестивала биће накнадно утврђено (зависи од броја пријављених музичких група).

Преузмите документа:

Правила и услови конкурса

Пријавни лист

Плакат

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије