• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Друштвено одговорно пословање и брига о учесницима у саобраћајуИзвесан број компанија, које послују на територији Општине Стара Пазова велику пажњу обраћају на област друштвене одговорности када су у питању њихови запослени, клијенти, купци,производни процеси, утицај на животну средину итд.

Међу такве компаније убраја се и компанија DHL Internаtional Beograd d.o.о, која једну од својих филијала има у насељу Нови Бановци, у непосредној близине Земунске улице.

У складу са својом пословном политиком запослени ове компаније ће у суботу, 13. септембра у оквиру акције “Види и буди Виђен”, а у сарадњи са Комитетом за безбедност саобраћаја, од 10:00 до 13:00 часова, реализовати едукативну акцију обележавања учесника у саобраћају, возила на моторни погон: четворотошкаша, двотошкаша, бицикала и пешака.

Како је најављено централни пункт ће се налазити управо испред пословне зграде компаније.

Овим путем и Општина Стара Пазова веома позитивно оцењује овакву активност и придружује овој и сличним акцијама подизања свести о неопходности пажње свих учесника у саобраћају у циљу опште безбедности.

С тога упућујемо позив свима грађанима да узму учешћа акцији и специјалне ретрорефлективне налепнице и прслуке, које ће добити, употребе као пешаци или као возачи да би како и сам слоган апеулује: видели друге и били видљиви за друге!

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије