• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У суботу, 14. септембра у Старој Пазови одржава се  30. јубиларни сусрет омладине Словачке евангелистичке црквеУ суботу, 14. септембра у Старој Пазови одржава се велика свечаност Словачке евангелистичке цркве - 30. јубиларни сусрет Евангеличке омладине. Догађај ће окупити око 500 омладинаца, свештенике Словачке евангелистичке цркве, господина епископа Самуела Врбовског и госта свештеника из партнерске црквене општине Пухов Ондреја Ришиана.

Први организован сусрет евангеличке омладине одржао се пре 30 година на иницијативу старопазовачке црквене општине у Старој Пазови. Интензивно су са децом и омладином радили Јан Балаж тадашњи свештеник са супругом Еленом.

Последњих година се сусрети омладине, која се и иначе сусреће у својим црквеним општинама барем једном недељно, одржавају по областима Бачка, Банат и Срем. За сваки јубилеј, поводом 10, 20 и 30 година од почетка, сусрети се одржавају у Старој Пазови, у месту првог сусрета.

Општина Стара Пазова на челу са председником Ђорђем Радиновићем подржала је организацију са жељом за што успешнију реализацију овог важног јубилеја.

Програм манифестације:

  • 9:00-10:00 часова Долазак гостију – Нови парохијски дом (изложба са првог сусрета пре 30 година у сали старог парохијског дома)
  • 10:00-12:00 часова Омладинска служба Божија са вечером Господњом – ев. црква
  • 12:00-14:00 часова Ручак и слободно време, стари и нови парохијски дом
  • 14:00-17:00 час Програм представљање гостујућих омладинских група у Позоришној сали
  • 17:00-18:00 часова Концерт модерне хришћанске музичке групе „Ignore“ из партнерске црквене општине Пуцхов, Република Словачка, на отвореном простору између новог и старог парохијског дома.

Сви заинтересовани грађани могу присуствовати служби од 10:00 часова, програму од 12:00 часова, као и концерту у 17:00 часова.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије