• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Програм Покрени се за посао решење за добре и одрживе пословне идејеГрађани са добром и одрживом пословном идејом коначно имају начина да покрену свој посао. До уторка, 31. децембра траје конкурс Програма „Покрени се за посао“ за грађане из целе Србије, који желе да своју идеју спроведу у дело. Програм спроводи удружење грађана ЕНЕКА из Ниша, посредством кога компанија Филип Морис додељује бесповратна средства до 200.000 динара за куповину неопходне опреме за покретање малих и породичних предузећа, а онај ко добије средства, дужан је да у свој посао уложи 20 одсто од одобреног износа.

Представљање овог програма за територију Општине Стара Пазова организовано је у сарадњи са Општинском управом, а поред петнаестак заинтересованих, презентацији су присуствовали и Јадранка Бубоња, из Националне службе за запошљавање и Александар Балиновић из Канцеларије за инклузију Рома.

Подразумевана обавеза за сваког корисника програма је такође да се најмање две године бави делатношћу за који је добио средства, али и да се бави друштвено корисним радом. У марту 2014. године биће познати сви кандидати, односно пројекти они који су ушли у ужи круг, а у мају 2014. Ће бити објављена имена будућих корисника средстава за покретање свог бизниса.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије