• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbНа основу Закона о потврђивању споразума о зајму (Пројекат „Чиста енергија и енергетска ефикасности за грађане у Србији“) између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој („Службени гласник РС - Међународни уговориˮ, број 6/22), члана 18. Правилника о суфинансирању мера енергетске санације, породичних кућа и станова у оквиру пројекта „Чиста енергија и енергетска ефикасности за грађане у Србији“ („Службени лист општина Срема“ број: 21/23) a у вези закљученог Уговора за суфинансирање дела Програма енергетске санације породичних кућа и станова грађана који не спадају у социјално угрожену категорију број: 400-824/2024-II од 16.05.2024. године, Закључка о расписивању Јавног позива за учешће директних корисника (привредних субјеката) у спровођењу мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији општине Стара Пазова број: 501-390/2023-IV од 31.08.2023. године и одлуке Oпштинког већа општине Стара Пазова о расписивању јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова број 501-520/2024-IV од 25. јуна 2024. год. објављује се Јавни позив за суфинансирање дела Програма енергетске санације породичних кућа и станова грађана који не спадају у социјално угрожену категорију који спроводи општина Стара Пазова за 2024. годину.

Попуњени, потписани и одштампани пријавни образац и документација из поглавља VII. Јавног позива достављају се у затвореној коверти са назнаком:
„ПРИЈАВА ЗА ЈАВНИ ПОЗИВ за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији општине Стара Пазова за 2024. годину - НЕ ОТВАРАТИ”, са пуном адресом пошиљаоца на полеђини коверте.

Јавни позив ће трајати до утрошка средстава, а најдуже до 31.12.2024 године.

Подношење пријава започиње десетог дана од дана објављивања Јавног позива, с тим да се дан објављивања не урачуна у овај рок, а уколико десети дан од дана објављивања Јавног позива пада у недељу или други дан када се по закону не ради, пријаве се подносе првог наредног радног дана.

Све пријаве које се поднесу пре 08.07.2024. се неће узимати у разматрање.

За све додатне информације и обавештења у вези Јавног позива можете се обратити на контакт телефон 022/310-170 или електронску адресу: е-mail: energetska.sanacija@starapazova.rs

Преузмите документа:

Текст конкурса

Образац за пријаву

Сагласност

Изјава 1

Закључак

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије