• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbНа основу члана 7. Уредбе о учешћу јавности у изради одређених планова и програма у области заштите животне средине („Службени гласник РС“,бр. 117/2021), Одељење за привреду Општинске управе општине Стара Пазова упућује: Јавни позив за учешће у јавном увиду, јавној презентацији и јавној расправи.

Нацрт Локалног Плана управљања отпадом на територији општине Стара Пазова за период од 2023-2033.године, даје се на Јавни увид од 11.11.2023. године до 11.12.2023. године.

Позивају се грађани, удружења, заинтересована јавност, органи и организације да учествују у јавној расправи о Нацрту Локалног Плана управљања отпадом на територији општине Стара Пазова за период 2023-2033.године.

Предлози, примедбе, сугестије грађана и осталих учесника у јавном увиду и јавној расправи могу се доставити путем електронске поште на адресу: zivotnasredina@starapazova.rs или поштом на адресу: Општинска управа општине Стара Пазова, ул.Светосавска бр.11, 22300 Стара Пазова или личном доставом коверте у просторијама писарнице Општинске управе општине Стара Пазова са напоменом на коверти за „Примедбе и сугестије о Нацрту Локалног Плана управљања отпадом на територији општине Стара Пазова за период од 2023-2033.године“, најкасније до 11.12.2023.године до 14,00 часова.

Јавна презентација и јавна расправа биће одржане у згради Општинске Управе општине Стара Пазова, у Свечаној сали, дана 01.12.2023.године са почетком у 11,00 часова.

По окончању јавног увида, Радна група за припрему Локалног Плана управљања отпадом на територији општине Стара Пазова за период од 2023-2033.године, анализираће све достављене предлоге, примедбе и сугестије заинтересоване јавности и на основу тога сачинити Извештај о спроведеном јавном увиду о Нацрту Плана, који ће бити објављен на интернет страници општине Стара Пазова у року од 15 дана од окончања јавног увида.

Нацрт Локалног Плана управљања отпадом на територији општине Стара Пазова за период од 2023-2033.године, може се преузети на званичној интернет страници општине Стара Пазова.

Преузмите документа:

Јавни позив

Локални план управљања отпадом 2023-2033.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије