• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbНа основу члана 9. Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине, поступку и начину рада Комисије за избор корисника, број 110-33/2023-II од 05.10.2023. године (у даљем тексту: Правилник), а у вези са Уговором о реализацији стамбене изградње у оквиру Потпројекта 4, Регионалног стамбеног програма – Стамбени програм у Републици Србији, бр. 400-1817/2014-II од 15.12.2014.године (у даљем тексту: Уговор), закљученог између Комесаријата за избеглице и миграције (у даљем тексту: Комесаријат), Јединице за управљање пројектима у јавном сектору д.о.о. Београд (у даљем тексту: ЈУП) и града Прокупља (у даљем тексту: Град), Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем у закуп 4 стамбене јединице са могућношћу куповине у оквиру Регионалног стамбеног програма, Потпројекат 4 (у даљем тексту: Комисија за избор корисника) дана 30.октобра 2023. године, објављује Јавни позив за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем у закуп 4 стамбене јединице са могућношћу куповине на територији Општине Стара Пазова.

Заинтересована лица подносе пријаве на јавни позив са потребним доказима Комисији за избор корисника Општине, у року од 30 дана од дана јавног оглашавања.

Документација се доставља у писарницу Града или путем поште на адресу: Општина Стара Пазова, ул. Светосавска 11, Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица, 22300 Стара Пазова са напоменом „За јавни позив – РСП, Потпројекат број 4 – стамбене јединице”.

Рок за подношење пријаве са потребним доказима је од 30. октобра 2023. године до 30. новембра 2023. године.

Преузмите документа:

Текст јавног позива

Пријава

Изјава подносиоца пријаве

Изјава о прибављању докумената по службеној дужности

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије