• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb-thumbОдељење за урбанизам и грађење Општинске управе општине Стара Пазова, на основу члана 50. и члана 51б. став 3. Закона о планирању и изградњи („Сл. гласник РС“, број 72/2009, 81/2009 - испр., 64/2010 – одлука УС, 24/2011, 121/2012, 42/2013 - одлука УС, 50/2013 - одлука УС, 98/2013 - одлука УС, 132/2014, 145/2014 и 83/2018) оглашава јавни увид у нацрт измена и допуна плана детаљне регулације мултифункционалне радне зоне у Старој Пазови са извештајем о стратешкој процени утицаја измена и допуна плана детаљне регулације мултифункционалне радне зоне у Старој Пазови на животну средину.

1. Јавни увид у нацрт измена и допуна плана детаљне регулације мултифункционалне радне зоне у Старој Пазови са извештајем о стратешкој процени утицаја измена и допуна плана детаљне регулације мултифункционалне радне зоне у Старој Пазови на животну средину.

2. Нацрт измена и допуна Плана детаљне регулације мултифункционалне радне зоне у Старој Пазови са Извештајем о стратешкој процени утицаја Плана детаљне регулације мултифункционалне радне зоне у Старој Пазови, биће изложен у приземљу зграде Општине у Старој Пазови, Светосавска 11 и у МЗ Стара Пазова, радним данима од 7,30 до 15,00 часова.

3. Примедбе на Нацрт измена и допуна Плана детаљне регулације мултифункционалне радне зоне у Старој Пазови са Извештајем о стратешкој процени утицаја измена и допуна Плана детаљне регулације мултифункционалне радне зоне у Старој Пазови, заинтересована правна и физичка лица могу да доставе у писаној форми за време трајања јавног увида Одељењу за урбанизам и грађење Општинске управе Стара Пазова, најкасније до 10. априла 2019. године.

Правно или физичко лице које је поднело примедбу у писаном облику може исту да образложи на јавној седници Комисије за планове СО Стара Пазова.

4. Јaвна седница Комисије за планове СО Стара Пазова Измена и допуна Плана детаљне регулације мултифункционалне радне зоне у Старој Пазови са Извештајем о стратешкој процени утицаја Плана детаљне регулације мултифункционалне радне зоне у Старој Пазови, одржаће се 17. априла (среда) 2019. године у 12,00 часова у згради Општине Стара Пазова, сала 28/I спрат.

Начелница:

дипл. правник Маја Грбић

Преузмите документа:

Текст измена и допуна

Извештај о стратешкој процени утицаја

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије