• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ ПОМОЋИ У ГРАЂЕВИНСКОМ МАТЕРИЈАЛУ ЗА ПОБОЉШАЊЕ ОСНОВНИХ  УСЛОВА СТАНОВАЊА ПОРОДИЦАМА ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИХ  НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ СТАРА ПАЗОВА На основу члана 7. Правилника о условима и критеријумима за избор корисника помоћи за побољшање основних услова становања доделом средстава за набавку грађевинског материјала породицама интерно расељених лица број: 110-26/13-II од 19.11.2013. године, Комисија за пружање помоћи за стварање и побољшање услова становања породицама интерно расељених лица, на седници одржаној 11.12.2013. године, расписује КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ ПОМОЋИ У ГРАЂЕВИНСКОМ МАТЕРИЈАЛУ ЗА ПОБОЉШАЊЕ ОСНОВНИХ УСЛОВА СТАНОВАЊА ПОРОДИЦАМА ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИХ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ СТАРА ПАЗОВА.

Право на помоћ могу остварити породице интерно расељених лица које имају боравиште односно пребивалиште на територији Општине Стара Пазова, а неопходна им је помоћ за побољшање основних услова живота и то набавком грађевинског материјала.

Под породицом у смислу овог Правилника подразумевају се: супружник, деца, браћа, сестре, родитељи, усвојилац, усвојеник, старатељ и друга лица која живе у заједничком породичном домаћинству. Помоћ се одобрава као једнократна и бесповратна у грађевинском материјалу неопходном за обезбеђивање основних услова становања, у највишем износу од 440.000,00 динара са урачунатим ПДВ по изабраном подносиоцу захтева.

Детаљније о конкурсу и условима за избор корисника помоћи

КОНКУРС ЈЕ ОТВОРЕН ОД 11.12.2013. ГОДИНЕ ЗАКЉУЧНО СА 25.12.2013. ГОДИНЕ.

Преузмите пријаву на конкурс

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије