• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРОГРАМЕ ФИНАНСИРАЊА ФОНДА ЗА ИНОВАЦИОНУ ДЕЛАТНОСТФонд за иновациону делатност (у даљем тексту: Фонд) који две године врло успешно спроводи Пројекат подршке иновацијама у Србији у сарадњи са Светском банком, након више од 40 одобрених пројеката у укупној вредности од 4.7 милиона евра, наставља подршку иновативним предузећима и овом приликом Вас обавештава о новом циклусу јавних позива. У оквиру Пројекта подршке иновацијама у Србији се спроводе два програма финансирања: Програм раног развоја (Mini Grants Програм) и Програм суфинансирања иновација (Matching Grants Програм), кроз које се финансијска средства додељују иновативним компанијама.

Наставак јавих позива за оба програма финанасирања је у току, а рок за достављање пријава пројеката који за циљ имају развој иновативних производа или услуга је 30. септембар 2013. године до 17 часова. Пријава пројеката се врши преко интернет странице Фонда www.inovacionifond.rs, а тим Фонда за иновациону делатност стоји на располагању свим заинтересованим странама за све додатне информације на: minigrants@inovacionifond.rs и matchinggrants@inovacionifond.rs.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије