• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Промоција програма подршке малим предузећима за набавку опремеРегионална развојна агенција Срем (РРА Срем) у склопу својих редовних годишњих активности спроводи Програм стандардизованог сета услуга за мала и средња предузећа и предузетнике (МСПП) за 2013. годину.

Програм финансира Министарство финансија и привреде, а реализује се искључиво преко акредитованих регионалних развојних агенција у које спада и РРА Срем.

У склопу овог Програма постоје четири групе стандардизованих услуга, и то:

  • 1) информације;
  • 2) обуке;
  • 3) консалтинг;
  • 4) промоције.

Општи циљ спровођења ових услуга је подршка расту МСПП и задруга кроз унапређење доступности, обима и квалитета услуга као и подршке за њихово пословање.

Услуге из овог програма су потпуно бесплатне, односно Регионална развојна агенција Срем их спроводи без надокнаде.

С тим у вези, РРА Срем планира промоцију Јавног позива за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке малим предузећима за набавку опреме у 2013. години, у петак, 19. јула, у Старој Пазови у Белој згради (Велика сала), Трг Зорана Ђинђића бб, са почетком у 11 часова.

Предмет Програма је суфинансирање до 25% трошкова набавке опреме привредних субјеката, при чему је обавеза привредног субјекта да при куповини учествује са 5% сопствених средстава, а остатак обезбеди из повољнијих кредита пословних банака – партнера у реализацији овог програма.

Програм спроводи Министарство финансија и привреде у сарадњи са Националном агенцијом за регионални развој и одабраним пословним банкама: Societe Generale, Raiffeisen bank, ProCredit bank.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије